Gewürze : (Record no. 38092)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01054cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005893274 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231085543.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 051019s1974 gw a |001 0 ger c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3489689143 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413074597 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | BYDG 22/ET |
Instytucja, która wprowadziła rekord | BYDG 22/ET |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | BYDG 22/ET |
-- | Ł 30/MGa |
-- | KR U/35BN |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Melchior, Hans. |
9 (RLIN) | 9173 |
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY | |
Tytuł | Gewürze |
Język tekstu | (niem.) |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Gewürze : |
Ciąg dalszy tytułu | Botanische und chemische Untersuchung / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Hans Melchior, Hans Kastner. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin ; |
-- | Hamburg : |
Nazwa wydawcy | Verlag Paul Parey, |
Data wydania | 1974. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 290, [5] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | rys. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; |
Numeracja | Bd. 2 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 264-278. Indeks. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kastner, Hans. |
9 (RLIN) | 6560 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0432-7454 |
Numeracja | Bd. 2 |
9 (RLIN) | 65222 |
920 ## - | |
-- | 3-489-68914-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.05.2012 | 43.00 | 161872 | 161872 | 1000122576 | 19.05.2012 | 1 | 19.05.2012 | Książki |