Baner ze zdjęciem biblioteki

Gewürze : (Record no. 38092)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01054cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005893274
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231085543.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 051019s1974 gw a |001 0 ger c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3489689143
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413074597
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
-- Ł 30/MGa
-- KR U/35BN
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Melchior, Hans.
9 (RLIN) 9173
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Gewürze
Język tekstu (niem.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Gewürze :
Ciąg dalszy tytułu Botanische und chemische Untersuchung /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Hans Melchior, Hans Kastner.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin ;
-- Hamburg :
Nazwa wydawcy Verlag Paul Parey,
Data wydania 1974.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 290, [5] s. :
Inne elementy opisu fizycznego rys. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ;
Numeracja Bd. 2
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 264-278. Indeks.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kastner, Hans.
9 (RLIN) 6560
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0432-7454
Numeracja Bd. 2
9 (RLIN) 65222
920 ## -
-- 3-489-68914-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.05.2012 43.00 161872   161872 1000122576 19.05.2012 1 19.05.2012 Książki