MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01156cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002486117 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100212.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120510s1980 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
830201169X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)805081503 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Frańczak, Stefan. |
9 (RLIN) |
3964 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Aparatura i urządzenia techniczne w przetwórstwie owocowo-warzywnym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Stefan Frańczak. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 5 popr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data wydania |
1980. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
250 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Owoce |
Określnik rzeczowy |
przerób |
-- |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75772 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Warzywa |
Określnik rzeczowy |
przerób |
-- |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79558 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
86902 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41003 |
920 ## - |
-- |
83-02-01169-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |