Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01295cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003966443 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101849.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030428s1979 pl a f |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749533517 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/LL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/LL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/LK |
-- |
GD PAN/ETs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Kryl antarktyczny : |
Ciąg dalszy tytułu |
przetwórstwo i wykorzystanie. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
T. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Właściwości surowca i przetwory spożywcze / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[kom. red. Ryszard Maj et al.]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Właściwości surowca i przetwory spożywcze |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Gdynia : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. Morskiego Instytutu Rybackiego, |
Data wydania |
1979. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
494 s., [1] k. tabl. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Studia i Materiały. Seria S ; |
Numeracja |
nr 1 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy pracach. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tytuły prac również w jęz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kryl |
Określnik geograficzny |
Antarktyka. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
109063 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kryl |
Określnik rzeczowy |
przerób. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
109062 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Maj, Ryszard |
Daty biograficzne |
(1925-1998). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
40197 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Morski Instytut Rybacki. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Ośrodek Wydawniczy. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43240 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Studia i Materiały - Morski Instytut Rybacki. Seria S |
Numeracja |
nr 1 |
9 (RLIN) |
67183 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |