Methods in carbohydrate chemistry. (Record no. 38902)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00871cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2005828615 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111159.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 050524s1964 xxua |001 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413193499 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA U/87IW |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA U/IW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA U/BKK |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxu |
-- | xxk |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Methods in carbohydrate chemistry. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | Vol. 4, |
Nazwa podserii/części/sekcji | Starch / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | eds. : Roy L. Whistler [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York ; |
-- | London : |
Nazwa wydawcy | Academic Press, |
Data wydania | 1964. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIV, 335 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chemia |
Określnik rzeczowy | metodologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 97610 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Sacharydy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 78217 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Whistler, Roy Lester |
Daty biograficzne | (1912- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 15390 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 26.09.2012 | 30.00 | 162218 | 162218 | 1000122865 | 26.09.2012 | 1 | 26.09.2012 | Książki |