Baner ze zdjęciem biblioteki

Dobre kalorie / (Record no. 3899)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01208cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007835902
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103421.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071106s2000 pl a g |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371324707
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)189491734
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/un
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/un
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/GS
-- Ł U/uns
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja00024201
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rémésy, Christian.
9 (RLIN) 12513
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dobre kalorie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Christian Rémésy ; przeł. z fr. Małgorzata Jarosiewicz.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Bonnes calories
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Katowice :
Nazwa wydawcy Książnica,
Data wydania cop. 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 125, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 18 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Domino
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na k. tyt. : więcej wiedzieć, odkrywać siebie i świat.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skład chemiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80820
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zawartość kalorii.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80844
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jarosiewicz, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 5978
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Książnica (1990-2005).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41530
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Domino
9 (RLIN) 66663
920 ## -
-- 83-7132-470-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.07.2000 11.40 131750 I   131750 I 1000030456 26.07.2000 1 26.07.2000 Książki