Materiały szkoleniowe : (Record no. 39477)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01113cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002642853 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114353.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 121024s1978 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)823639116 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JGs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/JG |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Materiały szkoleniowe : |
Ciąg dalszy tytułu | dla uczestników kursu przygotowującego do egzaminu na stopień mistrza i robotnika wykwalifikowanego w przemyśle cukierniczym. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | T. 3 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [aut. Andrzej Patocki, Tadeusz Rybicki, Hubert Warsza]. |
246 14 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Materiały szkoleniowe dla uczestników kursu w przemyśle cukierniczym |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego-Zarząd Główny, |
Data wydania | 1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 321, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Słodycze |
Określnik rzeczowy | techniki |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 78851 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rybicki, Tadeusz. |
9 (RLIN) | 12444 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Warsza, Hubert. |
9 (RLIN) | 15225 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Patocki, Andrzej. |
9 (RLIN) | 10740 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 19.05.2000 | 15.00 | 046907 | 2 | Sf 16/3 | 1000138546 | 02.12.2019 | 02.12.2019 | 1 | 19.05.2000 | Skrypty |