Baner ze zdjęciem biblioteki

Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim / (Record no. 39659)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01289cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002605867
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111922.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120921s2012 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812748466
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/JG
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/JGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sip, Anna.
9 (RLIN) 40634
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Potencjał przeciwlisteryjny bakterii fermentacji mlekowej wystepujących w serach regionalnych wytwarzanych w okręgu tatrzańskim /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Sip.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 125 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894 ;
Numeracja 442
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 104-123.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Listeria.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93066
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ser
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94752
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bakterie kwasu mlekowego.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89678
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80799
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41080
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894
Numeracja 442
9 (RLIN) 65724
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 07.11.2012 21.00 154444 II   154444 II 1000117716 07.11.2012 1 07.11.2012 Książki