Baner ze zdjęciem biblioteki

Nauka o żywności na progu XXI wieku : (Record no. 39755)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01181cam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002647121
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114647.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 121026s1999 pl |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)823649854
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/EW
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nauka o żywności na progu XXI wieku :
Ciąg dalszy tytułu XXX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Kraków 14-15 wrzesień 1999 : program sesji /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Akademia Rolnicza w Krakowie - Wydział Technologii Żywności, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Małopolski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy [s.n.],
Data wydania 1999.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 28 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80789
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska Akademia Nauk.
Nazwa jednostki podrzędnej Komitet Technologii i Chemii Żywności.
9 (RLIN) 11342
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydział Technologii Żywności.
9 (RLIN) 230
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Małopolski.
9 (RLIN) 11493
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.02.2000 8.00 145115 II   145115 II 1000024299 29.02.2000 3 29.02.2000 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.02.2000 8.00 145116 II   145116 II 1000024298 29.02.2000 2 29.02.2000 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.12.2013 5.00 0103166   0103166 1000128530 02.12.2013 5 02.12.2013 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 17.10.2016 5.00 0105462   N 009/2 1000140330 17.10.2016 1 17.10.2016 Skrypty