Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia wędzenia żywności / (Record no. 41158)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01177cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002741881
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094127.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130206s2012 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788309010906
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)827752674
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DSs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia wędzenia żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 425, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 412-419. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso wędzone
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 107702
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryba wędzona
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 107703
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy konserwowanie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 107704
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Balejko, Jerzy.
9 (RLIN) 28211
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kołakowski, Edward
Daty biograficzne (1938- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 7390
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41670
920 ## -
-- 978-83-09-01090-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 05.03.2013 43.80 0102477 2 Sh 02 1000127079 28.05.2019 28.05.2019 1 05.03.2013 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.03.2013 43.80 0102478   0102478 1000127080 05.03.2013   2 05.03.2013 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.03.2013 43.80 153728 II   153728 II 1000123439 06.03.2013   1 06.03.2013 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 14.03.2013 43.80 0102536 1 M 23 1000127172 22.05.2018 22.05.2018 1 14.03.2013 Skrypty