MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01177cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002741881 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094127.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
130206s2012 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788309010906 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)827752674 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/DS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/DS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DSs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia wędzenia żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, |
Data wydania |
2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
425, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 412-419. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso wędzone |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107702 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ryba wędzona |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107703 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
konserwowanie |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107704 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Balejko, Jerzy. |
9 (RLIN) |
28211 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kołakowski, Edward |
Daty biograficzne |
(1938- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
7390 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41670 |
920 ## - |
-- |
978-83-09-01090-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |