Baner ze zdjęciem biblioteki

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : (Record no. 41548)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01046cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002776693
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100422.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130315s2013 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788378041191
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423958730
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw POZN 004/MKA
Instytucja, która wprowadziła rekord POZN 004/MKA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord POZN 004/LKs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jackiewicz, Barbara.
9 (RLIN) 17248
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP :
Ciąg dalszy tytułu gastronomia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Barbara Jackiewicz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Gdańsk :
Nazwa wydawcy Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 88 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 88.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zakłady żywienia zbiorowego
Określnik rzeczowy warunki zdrowotne
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83248
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81443
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42065
920 ## -
-- 978-83-7804-119-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 08.04.2013 72.07 0102590 4 Mb 38 1000127297 20.10.2020 20.10.2020 1 08.04.2013 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.04.2013 72.07 180355 III   180355 III 1000125105 15.04.2013   1 15.04.2013 Książki