Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : (Record no. 41548)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01046cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002776693 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231100422.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 130315s2013 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788378041191 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1423958730 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | POZN 004/MKA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | POZN 004/MKA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | POZN 004/LKs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jackiewicz, Barbara. |
9 (RLIN) | 17248 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : |
Ciąg dalszy tytułu | gastronomia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Barbara Jackiewicz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Gdańsk : |
Nazwa wydawcy | Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, |
Data wydania | 2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 88 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 88. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Zakłady żywienia zbiorowego |
Określnik rzeczowy | warunki zdrowotne |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 83248 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 81443 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 42065 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7804-119-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 08.04.2013 | 72.07 | 0102590 | 4 | Mb 38 | 1000127297 | 20.10.2020 | 20.10.2020 | 1 | 08.04.2013 | Skrypty | |||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.04.2013 | 72.07 | 180355 III | 180355 III | 1000125105 | 15.04.2013 | 1 | 15.04.2013 | Książki |