Baner ze zdjęciem biblioteki

Biochemia żywności : (Record no. 4167)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01141cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001065659
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080222s2000 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8388343807
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749505351
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/ek
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/ek
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/AG
-- Ł U/JOs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2008002044
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dziuba, Jerzy
Daty biograficzne (1944-2014).
9 (RLIN) 3420
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Biochemia żywności :
Ciąg dalszy tytułu (metody, zadania i testy) : podręcznik akademicki /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 283 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 95. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów z kierunków przyrodniczych.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Biochemia
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70155
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80762
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kostyra, Henryk
Daty biograficzne (1945-2017).
9 (RLIN) 7199
920 ## -
-- 83-88343-80-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.11.2000 30.00 145440 II   145440 II 1000036087 10.11.2000 1 10.11.2000 Książki