Vademecum kelnera / (Record no. 42174)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01063cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002851591 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231105405.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 130612s2006 pl a f f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8392302737 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)832661708 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Szajna, Renata. |
9 (RLIN) | 28891 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Vademecum kelnera / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Renata Szajna. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Rzeszów : |
Nazwa wydawcy | Alfa 2000, |
Data wydania | 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 92 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na końcu publikacji słowniczek pojęć. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 89. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Podręcznik dla słuchaczy Kursu Kelnerskiego Szkolnego Centrum Kursowego przy Zespole Szkół Gastronomicznych w Rzeszowie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kelnerzy |
Określnik rzeczowy | dokształcanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 108536 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kelnerzy |
Określnik rzeczowy | praca |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 108537 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kelnerzy |
Określnik rzeczowy | praca |
Określnik formy | podręczniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 93678 |
920 ## - | |
-- | 83-923027-3-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.06.2013 | 12.00 | 0102761 | 0102761 | 1000127614 | 27.06.2013 | 1 | 27.06.2013 | Skrypty |