Baner ze zdjęciem biblioteki

Vademecum kelnera / (Record no. 42174)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01063cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002851591
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105405.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130612s2006 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8392302737
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)832661708
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JG
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szajna, Renata.
9 (RLIN) 28891
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Vademecum kelnera /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Renata Szajna.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Rzeszów :
Nazwa wydawcy Alfa 2000,
Data wydania 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 92 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na końcu publikacji słowniczek pojęć.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 89.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podręcznik dla słuchaczy Kursu Kelnerskiego Szkolnego Centrum Kursowego przy Zespole Szkół Gastronomicznych w Rzeszowie.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kelnerzy
Określnik rzeczowy dokształcanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 108536
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kelnerzy
Określnik rzeczowy praca
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 108537
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kelnerzy
Określnik rzeczowy praca
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 93678
920 ## -
-- 83-923027-3-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.06.2013 12.00 0102761   0102761 1000127614 27.06.2013 1 27.06.2013 Skrypty