Die Backschule : (Record no. 42322)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00792cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002865381 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231110318.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 130628s1978 gw a |001 0 ger c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3773622368 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)852967018 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Büskens, Heinrich. |
9 (RLIN) | 42184 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Die Backschule : |
Ciąg dalszy tytułu | Fachkunde für Bäcker. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | Bd 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Heinrich Büskens. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 7. Aufl. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Essen : |
Nazwa wydawcy | Verlag W. Girardet, |
Data wydania | 1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 289 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75986 |
920 ## - | |
-- | 3-7736-2236-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 03.07.2013 | 0.00 | 99133 II | 99133 II | 1000127659 | 03.07.2013 | 1 | 03.07.2013 | Książki |