Baner ze zdjęciem biblioteki

Sugar, science and technology / (Record no. 42489)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01107cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002875857
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111013.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130712s1979 xxka |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0853348057
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)857907893
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sugar, science and technology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by G. G. Birch and K. J. Parker.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London :
Nazwa wydawcy Applied Science Publishers Ltd,
Data wydania cop. 1979.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 475 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. przytyt.: "An industry-university co-operation Symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading, 4-7 April, 1978".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Cukier
Określnik rzeczowy wytwarzanie i rafinowanie
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 108715
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Birch, Gordon Gerard
Daty biograficzne (1934- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 33739
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Parker, Kenneth John.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 33761
920 ## -
-- 0-85334-805-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 24.07.2013 0.00 99275 II   99275 II 1000126685 24.07.2013 1 24.07.2013 Książki