Préparation et utilisation des fourrages conservés : (Record no. 43121)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00890cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002934271 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114927.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 131016s1973 fr a |100 0 fre c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)863092158 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY | |
Nazwa imprezy | Journées du Grenier de Theix |
Numer imprezy | (5 ; |
Data imprezy | 1972 ; |
Miejsce imprezy | Theix). |
9 (RLIN) | 43391 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Préparation et utilisation des fourrages conservés : |
Ciąg dalszy tytułu | 22-23-24 Novembre 1972. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Versailles : |
Nazwa wydawcy | [s.n.], |
Data wydania | 1973. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 315 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Fourrages ; |
Numeracja | no 55 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 315. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność dla zwierząt |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik formy | konferencje. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 92663 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Fourrages |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0429-2766 |
Numeracja | no 55 |
9 (RLIN) | 67558 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 21.10.2013 | 0.00 | 99211 II | 99211 II | 1000126941 | 21.10.2013 | 1 | 21.10.2013 | Książki | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. |