Gas chromatography in food analysis / (Record no. 43601)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01002cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002963019 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090207.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 131119s1978 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 040870781X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)864860266 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Dickes, Geoffrey James. |
9 (RLIN) | 43700 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Gas chromatography in food analysis / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | G. J. Dickes and P. V. Nicholas. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London [etc.] : |
Nazwa wydawcy | Butterworths, |
Data wydania | 1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [12], 393 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Chromatografia gazowa. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 70661 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | badania |
-- | aparatura i sprzęt. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 109562 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Nicholas, Peter Victor. |
9 (RLIN) | 43701 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Butterworth's Scientific Publications. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 43702 |
920 ## - | |
-- | 0-408-70781-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 26.11.2013 | 6.00 | 99449 II | 99449 II | 1000125912 | 26.11.2013 | 1 | 26.11.2013 | Książki | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. |