Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawowe zasady utrzymania czystości w zakładach przemysłu owocowo-warzywnego / (Record no. 43832)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01160cam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002990234
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091956.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131219s1973 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)838879691
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JG
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawowe zasady utrzymania czystości w zakładach przemysłu owocowo-warzywnego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [aut. Jerzy Czernuszczyk et al.] ; Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Zarząd Główny.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. Zarząd Główny,
Data wydania 1973.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 174, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy produkcja i handel
-- jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105319
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy produkcja i handel
-- jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105320
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czernuszczyk, Jerzy.
9 (RLIN) 43855
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
Nazwa jednostki podrzędnej Zarząd Główny.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43856
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 23.12.2013 0.00 99870 II   99870 II 1000128756 23.12.2013 1 23.12.2013 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.