Baner ze zdjęciem biblioteki

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / (Record no. 45278)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01059cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003188666
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112155.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140916s2014 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375835670
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)892592954
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/RB
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/RB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/RB
-- KR U/GZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Stanisława Błażejaka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 75, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drożdże (czynnik fermentacyjny)
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109725
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gorzelnictwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72324
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piwowarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76053
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błażejak, Stanisław.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 27232
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
920 ## -
-- 978-83-7583-567-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 13.10.2014 15.00 154759 II   154759 II 1000130222 13.10.2014 1 13.10.2014 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.01.2015 13.50 0104114   0104114 1000130655 23.01.2015 2 23.01.2015 Skrypty  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 23.01.2015 13.50 0104113 2 Ms 48 1000133533 11.03.2022 1 23.01.2015 Skrypty 11.03.2022