Untersuchungen über die chemische und biologische Veränderung sowie über die Infektiosität der Milch maul- und klauenseuchekranker Kühe / (Record no. 45364)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01128cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003235017 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231113726.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 141016s1912 gw a |000 0 ger c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)894962344 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Martin, Wilhelm. |
9 (RLIN) | 45486 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Untersuchungen über die chemische und biologische Veränderung sowie über die Infektiosität der Milch maul- und klauenseuchekranker Kühe / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Wilhelm Martin. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Leipzig : |
Nazwa wydawcy | Otto Nemnich Verlag, |
Data wydania | 1912. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 40 s., [1] k. tabl. złoż. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Arbeiten aus dem Bakteriologischen Laboratorium des Städtischen Schlachthofes in Berlin ; |
Numeracja | H. 4 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 38-40. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mleko |
Określnik rzeczowy | mikrobiologia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74850 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mleko |
Określnik rzeczowy | jakość |
-- | badania. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 104335 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Arbeiten aus dem Bakteriologischen Laboratorium des Städtischen Schlachthofes in Berlin |
Numeracja | H. 4 |
9 (RLIN) | 67812 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Księgozbiór Historii Rolnictwa | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.10.2014 | 14.00 | 164141 | H-406 | 1000129820 | 27.10.2014 | 1 | 27.10.2014 | Książki |