Baner ze zdjęciem biblioteki

Uwarunkowania genetyczne zawartości tłuszczu śródmięśniowego oraz jego przydatność w diagnozowaniu jakości mięsa wieprzowego / (Record no. 45384)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01346cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003204087
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112701.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140925s2014 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)892607741
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SIEDL 001/EC
Instytucja, która wprowadziła rekord SIEDL 001/EC
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DSs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Antosik, Katarzyna.
9 (RLIN) 23110
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Uwarunkowania genetyczne zawartości tłuszczu śródmięśniowego oraz jego przydatność w diagnozowaniu jakości mięsa wieprzowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Katarzyna Antosik ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Siedlce :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 175, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawa Naukowa,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2082-5684 ;
Numeracja nr 128
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 147-172.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy zawartość lipidów
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 110755
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wieprzowina
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94325
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43107
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawa Naukowa - Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 2082-5684
Numeracja nr 128
9 (RLIN) 66766
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.10.2014 16.60   500625 II (128) 1000132072 30.10.2014 1 30.10.2014 Serie