MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01346cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003204087 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112701.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140925s2014 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)892607741 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SIEDL 001/EC |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SIEDL 001/EC |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DSs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Antosik, Katarzyna. |
9 (RLIN) |
23110 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Uwarunkowania genetyczne zawartości tłuszczu śródmięśniowego oraz jego przydatność w diagnozowaniu jakości mięsa wieprzowego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Katarzyna Antosik ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Siedlce : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, |
Data wydania |
2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
175, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawa Naukowa, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2082-5684 ; |
Numeracja |
nr 128 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 147-172. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
zawartość lipidów |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
110755 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Wieprzowina |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94325 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny (Siedlce). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43107 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawa Naukowa - Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
2082-5684 |
Numeracja |
nr 128 |
9 (RLIN) |
66766 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |