The Stuff Man's made of : (Record no. 45518)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00877cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003270196 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114912.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 141106s1959 xxk |001 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)894991251 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Jenks, Jorian Edward Forwood. |
9 (RLIN) | 45588 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The Stuff Man's made of : |
Ciąg dalszy tytułu | the positive approach to health through nutrition / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | by Jorian Jenks. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London : |
Nazwa wydawcy | Faber and Faber, |
Data wydania | 1959. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 246 s. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 230-237. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Rolnictwo ekologiczne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 77630 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność naturalna. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80889 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Faber and Faber (Londyn). |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41618 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 12.11.2014 | 35.00 | 164303 | 164303 | 1000129976 | 12.11.2014 | 1 | 12.11.2014 | Książki |