Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia produkcji wina / (Record no. 45856)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01074cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003119355
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104532.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140610s2014 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788309011583
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)883550568
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/ASO
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/ASO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ESs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Margalit, Yair
Daty biograficzne (1938- ).
9 (RLIN) 45739
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia produkcji wina /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Yair Margalit ; przekł. Marta Lorek.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Concepts in Wine Technology
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 241, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. i lit. uzup. s. [242-243].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wino.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79647
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chemia wina.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 97664
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lorek, Marta.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 32597
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41670
920 ## -
-- 978-83-09-01158-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.12.2014 66.29 154910 II   154910 II 1000133343 16.12.2014 1 16.12.2014 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 18.12.2014 66.29 0104044 17 Ms 46 1000133387 05.04.2023 1 18.12.2014 Skrypty 05.04.2023
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 23.01.2015 66.29 0104045 12 Sg 02 1000133516 23.10.2023 1 23.01.2015 Skrypty 23.10.2023