Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : (Record no. 45861)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01102cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003136861
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105715.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140704s2014 pl a f |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788379261727
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)883576788
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/MN
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/MN
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Olszewski, Adam.
9 (RLIN) 10414
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym :
Ciąg dalszy tytułu podstawowe zagadnienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Adam Olszewski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo WNT,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 96, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [99].
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 82173
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo WNT.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 43868
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Materiały określone Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-7926-172-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.12.2014 29.75 154913 II   154913 II 1000133346 16.12.2014 1 16.12.2014 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 18.12.2014 29.75 0104050 2 Mb 43 1000133388 20.10.2020 1 18.12.2014 Skrypty 20.10.2020
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 23.01.2015 29.75 0104051   Sb 12 1000133519 23.01.2015 1 23.01.2015 Skrypty