Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : (Record no. 45861)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01102cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003136861 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231105715.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 140704s2014 pl a f |000 0dpol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788379261727 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)883576788 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/MN |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/MN |
-- | LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Olszewski, Adam. |
9 (RLIN) | 10414 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : |
Ciąg dalszy tytułu | podstawowe zagadnienia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Adam Olszewski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo WNT, |
Data wydania | 2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 96, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [99]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | kontrola jakości |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 82173 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo WNT. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 43868 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO | |
Materiały określone | Okładka |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) | <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg</a> |
920 ## - | |
-- | 978-83-7926-172-7 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 16.12.2014 | 29.75 | 154913 II | 154913 II | 1000133346 | 16.12.2014 | 1 | 16.12.2014 | Książki | ||||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 18.12.2014 | 29.75 | 0104050 | 2 | Mb 43 | 1000133388 | 20.10.2020 | 1 | 18.12.2014 | Skrypty | 20.10.2020 | |||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 23.01.2015 | 29.75 | 0104051 | Sb 12 | 1000133519 | 23.01.2015 | 1 | 23.01.2015 | Skrypty |