Baner ze zdjęciem biblioteki

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / (Record no. 45952)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01249cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002913201
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231113517.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 130920s2013 pl a |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788323129400
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)860521884
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/CHKD
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/CHKD
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/IŁ
-- GD U/1AAs
-- KR U/42JCs
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_1263910
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Edward Szłyk [et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Toruń :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 182 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Skrypt przeznaczony dla studentów studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80762
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80764
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szłyk, Edward
Daty biograficzne (1951- ).
9 (RLIN) 45796
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Naukowe.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41841
920 ## -
-- 978-83-231-2940-0
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only]
Tytuł <a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a>
Rok wydania kol51
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 08.01.2015 19.20 0104226   Mg 34 1000130452 08.01.2015 1 08.01.2015 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.01.2015 19.20 155014 II   155014 II 1000130496 15.01.2015 2 15.01.2015 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.01.2015 19.20 0104227   0104227 1000130702 26.01.2015 3 26.01.2015 Skrypty