MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01249cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002913201 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113517.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
130920s2013 pl a |000 0dpol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788323129400 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)860521884 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
TOR U/CHKD |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
TOR U/CHKD |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/IŁ |
-- |
GD U/1AAs |
-- |
KR U/42JCs |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
hh_1263910 |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Edward Szłyk [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Toruń : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, |
Data wydania |
2013. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
182 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Skrypt przeznaczony dla studentów studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80762 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80764 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szłyk, Edward |
Daty biograficzne |
(1951- ). |
9 (RLIN) |
45796 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo Naukowe. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41841 |
920 ## - |
-- |
978-83-231-2940-0 |
940 ## - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE--UNIFORM TITLE [OBSOLETE] [CAN/MARC only] |
Tytuł |
<a href="UR: Kolekcja e-book">UR: Kolekcja e-book</a> |
Rok wydania |
kol51 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |