MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01238cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003208105 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231112826.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
140929s2014 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788301180034 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)892611749 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KAT U/MB |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KAT U/MB |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KAT U/DB |
-- |
OLSZT 003/DSs |
-- |
KAT U/MB |
-- |
GL 001/KCHs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Odroczony rozrost : |
Ciąg dalszy tytułu |
technologia w piekarni / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Naukowe PWN, |
Data wydania |
cop. 2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
170 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik rzeczowy |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75985 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70692 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prawo żywnościowe |
Określnik geograficzny |
Niemcy |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
111833 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Huber, Hans |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(kulinaria). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
45813 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Błaszczak, Agnieszka. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
45814 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Naukowe PWN. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
17987 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Materiały określone |
Okładka |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003208105.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003208105.jpg</a> |
920 ## - |
-- |
978-83-01-18003-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |