Baner ze zdjęciem biblioteki

Odroczony rozrost : (Record no. 45971)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01238cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003208105
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112826.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140929s2014 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301180034
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)892611749
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MB
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MB
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/DB
-- OLSZT 003/DSs
-- KAT U/MB
-- GL 001/KCHs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Odroczony rozrost :
Ciąg dalszy tytułu technologia w piekarni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN,
Data wydania cop. 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 170 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75985
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70692
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prawo żywnościowe
Określnik geograficzny Niemcy
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 111833
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Huber, Hans
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (kulinaria).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 45813
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błaszczak, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 45814
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Naukowe PWN.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 17987
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Materiały określone Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003208105.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003208105.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-01-18003-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.01.2015 51.94 0104249 3 Mo 16 1000130460 01.02.2018 01.02.2018 1 09.01.2015 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 15.01.2015 51.94 155030 II 2 Sf 07 1000130511 19.12.2019 19.12.2019 1 15.01.2015 Książki