Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności / (Record no. 45998)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01377cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001837796
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100618.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 101005s2010 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376630526
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750876895
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ M/MH
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ M/MH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/JKs
-- KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ciemniak, Artur.
9 (RLIN) 45849
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Artur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 147 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera tabele.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 127-142.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz ang., niem.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Węglowodory aromatyczne policykliczne
Określnik rzeczowy toksykologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 111057
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80785
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skutki oddziaływania ciepła.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109191
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42850
920 ## -
-- 978-83-7663-052-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 15.01.2015 26.00 155008 II   Sa 22 1000130490 15.01.2015 1 15.01.2015 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.01.2015 26.00 0104220 1 M 14 1000133566 09.01.2019 1 26.01.2015 Skrypty 09.01.2019