Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia bez mleka : (Record no. 46095)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01123cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003339554
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090849.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150114s2014 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788328012509
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)903337578
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Adams, Ashley
Daty biograficzne (1984- ).
9 (RLIN) 45915
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia bez mleka :
Ciąg dalszy tytułu [100 przepisów na przysmaki bez laktozy, kazeiny i nabiału] /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [Ashley Adams].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Dairy-Free Kitchen
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sto przepisów na przysmaki bez laktozy, kazeiny i nabiału
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Grupa Wydawnicza Foksal. Buchmann,
Data wydania 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 192 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The Dairy-Free Kitchen.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 185-188. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dieta bezmleczna
Określnik formy przepisy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 111116
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Grupa Wydawnicza Foksal.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42651
920 ## -
-- 978-83-280-1250-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 20.01.2015 31.99 0104241 2 Ne 065 1000130562 14.12.2022 14.12.2022 1 20.01.2015 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 20.01.2015 31.99 155022 II 2 Sm 18 1000130563 23.07.2019 23.07.2019 1 20.01.2015 Książki