Baner ze zdjęciem biblioteki

Mleczarstwo : (Record no. 46145)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01197cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002932554
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114824.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131015s2013 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393580903
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1423992977
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/DS
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/DSs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/MM
-- GD 27/MDUs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleczarstwo :
Ciąg dalszy tytułu technika i technologia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Dairy processing handbook
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. pol.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Tetra Pak,
Data wydania cop. 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [10], 452 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 31 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Oprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 441-442.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74855
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik rzeczowy aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 111158
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bylund, Gösta.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 45934
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jurewicz-Poczynajło, Maria.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 6221
920 ## -
-- 978-83-935809-0-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 26.01.2015 58.50 180486 III 10 Si 01 1000133548 27.11.2024 27.11.2024 1 26.01.2015 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.10.2018 80.00 180977 III 22 Mw 44 1000145608 04.11.2024 04.11.2024 1 19.10.2018 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.10.2018 80.00 180978 III 26 Mw 43 1000145609 18.09.2024 18.09.2024 1 19.10.2018 Książki