Wieprzowina - wiem co jem! / (Record no. 46424)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00859cam a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003363170 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231092431.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 150212s2011 pl a g |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414593088 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
-- | KR 197/GJ |
-- | LUBL 58/RL |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wieprzowina - wiem co jem! / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dariusz Lisiak [et al.]. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2 uzup. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | PZHiPTCh Polsus, |
Data wydania | 2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 64 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. kolor. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Wieprzowina |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 93237 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Lisiak, Dariusz. |
9 (RLIN) | 46089 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS". |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 46090 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 03.03.2015 | 11.00 | 155165 II | Sh 26 | 1000133847 | 03.03.2015 | 1 | 03.03.2015 | Książki | |||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 03.03.2015 | 11.00 | 0104453 | 1 | Mt 32 | 1000133848 | 09.11.2021 | 1 | 03.03.2015 | Skrypty | 09.11.2021 | |||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 13.09.2017 | 11.00 | 157158 II | 157158 II | 1000142069 | 13.09.2017 | 1 | 13.09.2017 | Książki |