Baner ze zdjęciem biblioteki

Oznaczanie stopnia rozcieńczenia serum masła = (Rekord nr 46472)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01660cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003385148
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093911.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150311s1938 pl a 2 |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)907373897
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR PAU/AD
Instytucja, która wprowadziła rekord KR PAU/AD
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR PAU/AD
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pijanowski, Eugeniusz
Daty biograficzne (1906-1974).
9 (RLIN) 11042
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Oznaczanie stopnia rozcieńczenia serum masła =
Ciąg dalszy tytułu Determination of the dilution of butter serum /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Eugeniusz Pijanowski.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Determination of the dilution of butter serum
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy [s.n.],
Data wydania 1938
Miejsce druku (Warszawa :
Nazwa drukarni Drukarnia Uniwersytetu Poznańskiego pod zarządem Józefa Winiewicza).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [2], 66 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Roln. Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakterjologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ;
Numeracja nr 31
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt. nazwa serii w jęz. fr.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Odb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 45 (1938), z. 3.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Numeracja stron także: s. [3], 380-444.
510 3# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO
Nazwa źródła BNPol online
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Masło
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102019
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie
Numeracja nr 31
9 (RLIN) 66842
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 22.09.2016 7.00 167150   167150 1000140015 22.09.2016 2 22.09.2016 Książki