Baner ze zdjęciem biblioteki

Znaczenie płukania masła w świetle analizy chemicznej / (Record no. 46473)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01420cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003385093
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093909.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150311s1938 pl a 2 |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)891299294
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR PAU/AD
Instytucja, która wprowadziła rekord KR PAU/AD
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR PAU/AD
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pijanowski, Eugeniusz
Daty biograficzne (1906-1974).
9 (RLIN) 11042
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Znaczenie płukania masła w świetle analizy chemicznej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Eugeniusz Pijanowski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy [s.n.],
Data wydania 1938
Miejsce druku (Warszawa :
Nazwa drukarni DruK. Techniczna S. A.).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 15 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Roln. Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakterjologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ;
Numeracja nr 32
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł. nazwa serii w jęz. fr.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Odb.: Przemysł Chemiczny. 1938.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Opis wg. okł.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Masło
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102019
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie
Numeracja nr 32
9 (RLIN) 66842
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.09.2016 5.00 167106   167106 1000137967 16.09.2016 2 16.09.2016 Książki