MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01199cam a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002551934 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104402.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120712s2012 pl a g f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788310122902 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)812616215 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/AgP |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/AgP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
TOR U/GKs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
McEvedy, Allegra. |
9 (RLIN) |
46222 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ekonomia, gastronomia : |
Ciąg dalszy tytułu |
jedz lepiej i wydawaj mniej : ponad 100 przepisów na dobry początek / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Allegra McEvedy i Paul Merrett ; przeł. Anna Nowak, il. Airelle Depreux. |
246 10 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Economy, gastronomy.Eat better and spend less |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Nasza Księgarnia, |
Data wydania |
2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
317, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia tania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87200 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nowak, Anna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(tłumacz jęz. ang.). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
40954 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Depreux, Airelle. |
Określenie rodzaju współpracy |
Il. |
9 (RLIN) |
46223 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Merrett, Paul. |
9 (RLIN) |
46224 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo "Nasza Księgarnia". |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
40990 |
920 ## - |
-- |
978-83-10-12290-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |