Baner ze zdjęciem biblioteki

Ekonomia, gastronomia : (Record no. 46559)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01199cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002551934
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104402.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120712s2012 pl a g f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788310122902
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812616215
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/AgP
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/AgP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/GKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa McEvedy, Allegra.
9 (RLIN) 46222
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ekonomia, gastronomia :
Ciąg dalszy tytułu jedz lepiej i wydawaj mniej : ponad 100 przepisów na dobry początek /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Allegra McEvedy i Paul Merrett ; przeł. Anna Nowak, il. Airelle Depreux.
246 10 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Economy, gastronomy.Eat better and spend less
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Nasza Księgarnia,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 317, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia tania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87200
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nowak, Anna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (tłumacz jęz. ang.).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 40954
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Depreux, Airelle.
Określenie rodzaju współpracy Il.
9 (RLIN) 46223
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Merrett, Paul.
9 (RLIN) 46224
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo "Nasza Księgarnia".
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40990
920 ## -
-- 978-83-10-12290-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 30.03.2015 38.94 155196 II   155196 II 1000133912 30.03.2015 1 30.03.2015 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 17.04.2015 38.94 0104484 2 Sr 03 1000133994 28.05.2019 1 17.04.2015 Skrypty 28.05.2019
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 20.04.2015 38.94 0104483   Nc 44 1000134604 20.04.2015 1 20.04.2015 Skrypty