Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01416cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003404876 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095210.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150409s2014 xx a d |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788361800651 |
Qualifying information |
opr. miękka |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788361800835 |
Qualifying information |
opr. twarda |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)909962872 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
-- |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gordon, Jacek. |
9 (RLIN) |
35317 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Słownik gastronomiczny : |
Ciąg dalszy tytułu |
polsko-angielski, angielsko-polski / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
oprac. Jacek Gordon. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
[S.l.] : |
Nazwa wydawcy |
Level Trading, |
Data wydania |
[2014]. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
196, [4] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
16 cm + |
Oznaczenie dokumentu towarzyszącego |
CD. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Pocket Dictionary for You |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Do słownika dołączona wersja na CD. |
510 3# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO |
Nazwa źródła |
Rok wyd. wg Księgarni PWN online. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik formy |
słowniki angielskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
110153 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Gastronomia |
Określnik formy |
słowniki polskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
109291 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Język polski |
Określnik formy |
glosaria angielskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83377 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Język angielski |
Określnik formy |
glosaria polskie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83376 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Usługi Poligraficzne i Wydawnicze Legis, Grzegorz Lisiecki. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
46353 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Pocket Dictionary for You |
9 (RLIN) |
67925 |
920 ## - |
-- |
978-83-61800-65-1 |
-- |
opr. miękka |
920 ## - |
-- |
978-83-61800-83-5 |
-- |
opr. twarda |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |