Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01665cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2002944607 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231092956.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
021105s1986 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8370110371 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749391641 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL U/AO |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL U/AO |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL U/AW |
-- |
LUBL U/HPs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
-- |
ger |
-- |
rus |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Skrabka-Błotnicka, Teresa |
Daty biograficzne |
(1933- ). |
9 (RLIN) |
46440 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Właściwości emulgujące i żelujące białek i mięśni drobiowych ze szczególnym uwzględnieniem drobiu wodnego : |
Ciąg dalszy tytułu |
badania porównawcze / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Teresa Skrabka-Błotnicka. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Wrocław : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. Uczelniane AE, |
Data wydania |
1986. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
74 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-8532 ; |
Numeracja |
nr 38 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
W serii gł. nr 358. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 64-71. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang., niem., ros. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drób wodny tuczony |
Określnik rzeczowy |
zastosowania przemysłowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
111657 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka mięśni |
Określnik rzeczowy |
badania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
111658 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso drobiowe |
Określnik rzeczowy |
jakość |
-- |
badania. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107288 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42625 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0324-8445 |
Numeracja |
nr 358 |
9 (RLIN) |
64387 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Monografie i Opracowania |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0239-8532 |
Numeracja |
nr 38 |
9 (RLIN) |
65240 |
920 ## - |
-- |
83-7011-037-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |