MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01538cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002743076 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094218.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
130207s2012 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788363537043 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)827754207 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/HS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/GZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Przybylak, Zbigniew |
Daty biograficzne |
(1953-2012). |
9 (RLIN) |
36548 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Pieczemy ekologiczny chleb : |
Ciąg dalszy tytułu |
poradnik praktyczny : najobszerniejszy zbiór dawnych i współczesnych przepisów na chleb / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[Zbigniew Przybylak, Magdalena Przybylak-Zdanowicz, Karol Przybylak ] ; Rękodzieło Ekologiczne Eko Smak. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
Wyd. 2 popr. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Bydgoszcz : |
Nazwa wydawcy |
Eko Media Karol Przybylak, |
Data wydania |
2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
112 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteczka Rękodzieła Ekologicznego "Eko Smak" |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Nazwy aut. z okł. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł. podtyt.: ...w domu : tradycja, zdrowie i ekologia na twoim talerzu! : ponad 100 sprawdzonych przepisów. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ciasto na chleb. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83126 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Chleb. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81710 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piekarstwo |
Określnik rzeczowy |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75985 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Przybylak-Zdanowicz, Magdalena. |
9 (RLIN) |
46445 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Przybylak, Karol. |
9 (RLIN) |
36549 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Eko Media Karol Przybylak. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
47391 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteczka Rękodzieła Ekologicznego "Eko Smak" |
9 (RLIN) |
67937 |
920 ## - |
-- |
978-83-63537-04-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |