MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
00978cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003340699 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090930.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
150115s2014 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788309011606 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)903339532 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/DS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/DSs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/DS |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Olszewski, Adam. |
9 (RLIN) |
10414 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Atlas rozbioru tuszek drobiowych : |
Ciąg dalszy tytułu |
kury, indyki, kaczki, gęsi, strusie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Adam Olszewski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, |
Data wydania |
cop. 2014. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
109, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drób |
Określnik rzeczowy |
ubój. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71182 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso |
Określnik rzeczowy |
cięcie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
111756 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41670 |
920 ## - |
-- |
978-83-09-01160-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |