Baner ze zdjęciem biblioteki

Chłodnictwo : (Record no. 47066)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01233cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003376071
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093300.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150227s2015 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301181345
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)904779867
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KAT U/MP
Instytucja, która wprowadziła rekord KAT U/MP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KAT U/MB
-- GL 001/KCHs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chłodnictwo :
Ciąg dalszy tytułu technologia w piekarni /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Kältetechnologie in der Bäckerei
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Naukowe PWN SA,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 440 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. po rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70692
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75985
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Lösche, Klaus.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 46646
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Błaszczak, Agnieszka.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 45814
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Naukowe PWN.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 17987
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Materiały określone Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg</a>
920 ## -
-- 978-83-01-18134-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.06.2015 74.26 0104690 1 Mo 17 1000136022 08.01.2018 08.01.2018 1 09.06.2015 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 10.06.2015 74.26 155322 II 1 Sf 06 1000136046 19.12.2019 19.12.2019 1 10.06.2015 Książki