Baner ze zdjęciem biblioteki

Gorzelnik i piwowar doskonały czyli Sztuka pędzenia wodki i likworów tudzież warzenia piwa : (Record no. 47375)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01270cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002681848
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090145.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 121120r20121809pl |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788378679691
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414143933
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR O/JG
Instytucja, która wprowadziła rekord WR O/JGs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR O/LC
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piątkowski, A.
9 (RLIN) 46927
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Gorzelnik i piwowar doskonały czyli Sztuka pędzenia wodki i likworów tudzież warzenia piwa :
Ciąg dalszy tytułu podług naynowszych odkryciów w fizyce, chemii i technologii w trzech częściach wydana /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności przez A. Piątkowskiego.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy volumina.pl,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 3 cz. w 1 wol. ([8],179, [9] ; [4], 200 ; [4], 96, [7] s.) ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Oryg. ze zbiorów Biblioteki Narodowej w Warszawie.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [97-100] w cz. 3.
534 ## - UWAGA DOTYCZĄCA WERSJI ORYGINALNEJ
Określenie wprowadzające Przedr., oryg.: Kraków : w Drukarni Groblowskiéj, 1809.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wódka
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112152
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Likiery
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90841
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzenie piwa
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95892
920 ## -
-- 978-83-7867-969-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Księgozbiór Historii Rolnictwa Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.10.2015 39.00 155408 II   H-886 1000136202 16.10.2015 1 16.10.2015 Książki