Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowe konserwowanie żywności / (Record no. 47390)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01309cam a2200361 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003418990
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100128.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150427s2013 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372438300
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788377731406
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414605316
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ 010/KW
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ 010/KW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/DKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chadwick, Janet.
9 (RLIN) 46937
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowe konserwowanie żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Janet Chadwick ; [tł. Marcin Kowalczyk].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Beginner's guide to preserving food at home
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo RM,
Data wydania [2013].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VII, [1], 216 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The beginner's guide to preserving food at home, cop. 2009.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na okł.: Wyd. 2.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Rok wyd. na podst. strony internetowej Wydawnictwa RM, na s. red.: wyd. 1, 2010.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy konserwowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90640
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kowalczyk, Marcin
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (tłumacz).
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 19373
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo RM.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42540
920 ## -
-- 978-83-7243-830-0
920 ## -
-- 978-83-7773-140-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.10.2015 13.93 155433 II   155433 II 1000134231 19.10.2015 1 19.10.2015 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 10.11.2015 13.92 0104764 1 St 07 1000136274 14.11.2025 1 10.11.2015 Skrypty 19.12.2019