Baner ze zdjęciem biblioteki

Superżywność : (Record no. 47415)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01167cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003399132
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094824.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150330s2015 pl a g |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788364645549
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)907430061
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SIEDL 001/EC
Instytucja, która wprowadziła rekord SIEDL 001/EC
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/BKs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wolfe, David
Daty biograficzne (1970- ).
9 (RLIN) 46972
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Superżywność :
Ciąg dalszy tytułu jedzenie i medycyna przyszłości /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności David Wolfe ; [przełożył: Bartłomiej Kotarski].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Superfoods :
Ciąg dalszy tytułu the food and medicine of the future
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Białystok :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Vivante,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 376 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność funkcjonalna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80881
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność surowa.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80984
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (żywność surowa).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103486
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kotarski, Bartłomiej Marcin.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 46973
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Illuminatio, Łukasz Kierus.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46649
920 ## -
-- 978-83-64645-54-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.02.2016 47.92 155923 II   155923 II 1000139354 19.02.2016 2 19.02.2016 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.02.2016 47.92 0105184 8 Nf 21 1000139371 02.12.2021 1 19.02.2016 Skrypty 02.12.2021