MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01103cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001811715 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094913.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
100824s2010 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788372438300 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750554530 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/RL |
-- |
LUBL 58/ASs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Chadwick, Janet. |
9 (RLIN) |
46937 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Domowe konserwowanie żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Janet Chadwick ; tł. Marcin Kowalczyk. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Beginner's Guide to Preserving Food at Home |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo RM, |
Data wydania |
2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
VIII, 216 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Tyt. oryg.: The Beginner's Guide to Preserving Food at Home. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeksy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
konserwowanie |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90640 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kowalczyk, Marcin |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(tłumacz). |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
19373 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo RM. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42540 |
920 ## - |
-- |
978-83-7243-830-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |