Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : (Rekord nr 47427)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01283cam a2200337 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx002967354 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231090502.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 131122s2013 pl a f f |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302041655 |
| Qualifying information | cz. 3 |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302031700 |
| Qualifying information | całość |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)864869548 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/sid |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/sid |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/sid |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Flis, Krystyna. |
| 9 (RLIN) | 24199 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : |
| Ciąg dalszy tytułu | [podręcznik]. |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 3 / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Krystyna Flis, Aleksandra Procner. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | Wyd. 15. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
| Data wydania | 2013. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 254, [2] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 21 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. [256]. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik rzeczowy | obsługa klientów |
| Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 83205 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Gastronomia |
| Określnik formy | zadania i ćwiczenia. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 112216 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | jakość |
| Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 83286 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Procner, Aleksandra. |
| 9 (RLIN) | 11635 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 41003 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-02-04165-5 |
| -- | cz. 3 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-02-03170-0 |
| -- | całość |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 09.11.2015 | 28.39 | 3 | 0104790 | 3 | Nc 50/3 | 1000136253 | 01.04.2019 | 01.04.2019 | 1 | 09.11.2015 | Skrypty | |||
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 09.11.2015 | 28.39 | 3 | 155456 II | Sr 09/3 | 1000134210 | 09.11.2015 | 1 | 09.11.2015 | Książki |
