Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : (Rekord nr 47427)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01283cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002967354
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090502.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 131122s2013 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302041655
Qualifying information cz. 3
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302031700
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)864869548
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/sid
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/sid
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/sid
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Flis, Krystyna.
9 (RLIN) 24199
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem :
Ciąg dalszy tytułu [podręcznik].
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 3 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Krystyna Flis, Aleksandra Procner.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 15.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 254, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [256].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy obsługa klientów
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83205
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy zadania i ćwiczenia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112216
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83286
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Procner, Aleksandra.
9 (RLIN) 11635
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 978-83-02-04165-5
-- cz. 3
920 ## -
-- 978-83-02-03170-0
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 09.11.2015 28.39 3 0104790 3 Nc 50/3 1000136253 01.04.2019 01.04.2019 1 09.11.2015 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.11.2015 28.39 3 155456 II   Sr 09/3 1000134210 09.11.2015   1 09.11.2015 Książki