Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : (Rekord nr 47430)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01350cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003147340
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110418.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 140721s2014 pl a f f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302147203
Qualifying information cz. 1
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302147227
Qualifying information całość
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)890386553
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/sid
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/sid
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Konarzewska, Małgorzata.
9 (RLIN) 19069
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem :
Ciąg dalszy tytułu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : podręcznik.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Konarzewska.
246 18 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Działalność gosporadcza w gastronomii
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania cop. 2014.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 400 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Gastronomia ;
Numeracja t. 2
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA. Na okł.: kwalifikacja T. 6, nowa podstawa programowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 395. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Gastronomia
Numeracja t. 2
920 ## -
-- 978-83-02-14720-3
-- cz. 1
920 ## -
-- 978-83-02-14722-7
-- całość
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.11.2015 39.02 1 155458 II 1 Sr 06/1 1000134208 26.02.2019 26.02.2019 1 09.11.2015 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 10.11.2015 39.02 T. 2 0104792 4 Nc 52/2/1 1000136259 21.02.2020 21.02.2020 1 10.11.2015 Skrypty