Baner ze zdjęciem biblioteki

Zasady żywienia : (Record no. 47437)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01199cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003482976
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104416.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150721s2015 pl a d p |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302154041
Qualifying information całość
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788302152580
Qualifying information część 1
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)922238657
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/KN
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/KNs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czerwińska, Dorota.
9 (RLIN) 46955
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zasady żywienia :
Ciąg dalszy tytułu technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dorota Czerwińska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Rea :
-- nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 247 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 241-245.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80752
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Rea.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 44260
920 ## -
-- 978-83-02-15404-1
-- całość
920 ## -
-- 978-83-02-15258-0
-- część 1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.11.2015 29.23 1 155462 II 3 Sl 10/1 1000134203 02.12.2019 02.12.2019 1 09.11.2015 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 10.11.2015 29.93 1 0104795 4 N 050/1 1000136257 15.01.2020 15.01.2020 1 10.11.2015 Skrypty