Zasady żywienia : (Record no. 47437)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01199cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003482976 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231104416.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 150721s2015 pl a d p |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302154041 |
Qualifying information | całość |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788302152580 |
Qualifying information | część 1 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)922238657 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/KN |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/KNs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Czerwińska, Dorota. |
9 (RLIN) | 46955 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Zasady żywienia : |
Ciąg dalszy tytułu | technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji | Cz. 1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dorota Czerwińska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Rea : |
-- | nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
Data wydania | 2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 247 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. kolor. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | U góry okł.: Nowa podstawa programowa. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 241-245. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywienie |
Określnik formy | podręczniki dla szkół średnich. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80752 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41003 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Rea. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 44260 |
920 ## - | |
-- | 978-83-02-15404-1 |
-- | całość |
920 ## - | |
-- | 978-83-02-15258-0 |
-- | część 1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 09.11.2015 | 29.23 | 1 | 155462 II | 3 | Sl 10/1 | 1000134203 | 02.12.2019 | 02.12.2019 | 1 | 09.11.2015 | Książki | |||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 10.11.2015 | 29.93 | 1 | 0104795 | 4 | N 050/1 | 1000136257 | 15.01.2020 | 15.01.2020 | 1 | 10.11.2015 | Skrypty |