Baner ze zdjęciem biblioteki

Mięsa : (Record no. 47488)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01239cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003546837
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231112720.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 151105s2015 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380312371
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)932195629
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Manning, Anneka.
9 (RLIN) 46981
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mięsa :
Ciąg dalszy tytułu najlepsze potrawy i marynaty /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anneka Manning ; z języka angielskiego przełożyła Natalia Wiśniewska ; [zdjęcia Julie Renouf].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Ultimate book of meat & game
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Świat Książki,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 190, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Klasa Mistrzów
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. oryg.: The ultimate book of breads & pastries.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (mięso).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73885
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wiśniewska, Natalia.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 41681
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Renouf, Julie.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 47024
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Świat Książki (1994-2017).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41091
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Klasa Mistrzów
9 (RLIN) 68007
920 ## -
-- 978-83-8031-237-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 13.11.2015 18.24 155412 II 2 St 26 1000136316 21.03.2018 21.03.2018 1 13.11.2015 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 13.11.2015 19.14 0104783   Ng 104 1000136317 13.11.2015   1 13.11.2015 Skrypty