Vegetable fats and oils / (Record no. 47789)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01052cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx003571907 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114423.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 151204s1954 xxua |001 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)932234652 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Eckey, Eddy William. |
9 (RLIN) | 47326 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Vegetable fats and oils / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | by E. W. Eckey ; with a chapter by Lawrence P. Miller. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York : |
Nazwa wydawcy | Reinhold Publishing Corporation, |
Data wydania | 1954. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | IX, 836 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | American Chemical Society Monograph Series ; |
Numeracja | no. 123 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Substancje tłuszczowe. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 78669 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Miller, Lawrence Peter |
Daty biograficzne | (1901- ). |
9 (RLIN) | 47327 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Reinhold Publishing Corporation. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 45011 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | American Chemical Society Monograph Series |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0065-7751 |
Numeracja | No. 123 |
9 (RLIN) | 66985 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 09.12.2015 | 50.00 | 165469 | 165469 | 1000135165 | 09.12.2015 | 1 | 09.12.2015 | Książki |