Baner ze zdjęciem biblioteki

Jakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne : (Record no. 47863)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01679cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002540359
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250611195007.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120705s1993 pl f |101 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8385550151
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)805384348
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/AS
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/AS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/AS
111 2# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
Numer imprezy (24 ;
Data imprezy 1993 ;
Miejsce imprezy Wrocław).
9 (RLIN) 47360
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Jakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne :
Ciąg dalszy tytułu XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca : streszczenia referatów i doniesień plakatowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [org. Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Wydział Technologii i Chemii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Wrocławski ; kom. nauk. Zbigniew Duda et al.].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, 24
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej,
Data wydania 1993.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 340 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks autorów.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Duda, Zbigniew
Daty biograficzne (1929-2021).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 3287
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polska Akademia Nauk.
Nazwa jednostki podrzędnej Komitet Technologii i Chemii Żywności.
9 (RLIN) 11342
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydział Technologii Żywności.
9 (RLIN) 208
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Nazwa jednostki podrzędnej Oddział Wrocławski.
9 (RLIN) 47361
920 ## -
-- 83-85550-15-1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 15.12.2015 30.00 165649   Mg 24 1000135243 15.12.2015 1 15.12.2015 Książki