Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01300cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx003530491 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111624.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
151015s2015 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788375836349 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)932174334 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR U/RS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR U/RS |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wołosiak, Rafał. |
9 (RLIN) |
47381 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Rafał Wołosiak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2015. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
151 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy Naukowe i Monografie = |
-- |
Treatises and Monographs ; |
Numeracja |
458 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. [140]-151. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przeciwutleniacze |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
106100 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przeciwutleniacze |
Określnik rzeczowy |
badania |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
94336 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
rozprawy akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
112521 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41623 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego |
Numeracja |
458 |
9 (RLIN) |
63780 |
920 ## - |
-- |
978-83-7583-634-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |