Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmysły a jakość żywności i żywienia / (Record no. 47868)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01212cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003514903
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110558.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 150924s2015 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371607738
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)924872202
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/RB
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/RBs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/AJ
-- KR U/42EBs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zmysły a jakość żywności i żywienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2015.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 192 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. (w tym kolor.) ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 187. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Narządy zmysłów.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75028
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza sensoryczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80766
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Preferencje żywieniowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76698
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy smakowitość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80822
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gawęcki, Jan
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 4212
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Baryłko-Pikielna, Nina
Daty biograficzne (19..-2019).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 819
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41080
920 ## -
-- 978-83-7160-773-8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.12.2015 19.00 155620 II 7 N 051 1000136641 10.04.2025 16.12.2024 1 16.12.2015 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 10.02.2016 30.05 0105054 1 Sc 40 1000136971 19.11.2018 19.11.2018 1 10.02.2016 Skrypty