Baner ze zdjęciem biblioteki

Procesy technologiczne a jakość żywności : (Record no. 47871)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01345cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006767625
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101910.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060517s1998 pl a |101 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8387443654
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412850176
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/JGs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Procesy technologiczne a jakość żywności :
Ciąg dalszy tytułu XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Olsztyn, 21-23 września 1998 r. : streszczenia referatów i doniesień naukowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Akademia Rolniczo-Techniczna,
Data wydania 1998.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 529, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy niektórych ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76975
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80781
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy biotechnologia
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80771
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bednarski, Włodzimierz
Daty biograficzne (1943- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 944
711 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
Numer imprezy (29 ;
Data imprezy 1998 ;
Miejsce imprezy Olsztyn).
9 (RLIN) 47383
920 ## -
-- 83-87443-65-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 16.12.2015 45.00 155641 II 3 Mg 10 1000136644 18.11.2021 18.11.2021 1 16.12.2015 Książki